عضویت در سایت ورود

امتیاز کاربران
ضعیفعالی

رشته کامپیوتر

عصر حاضر را مي توان عصر اطلاعات ناميد.زمينه ساز اين تحول جديد در صنعت نيمه هادي ها و در نتيجه رايانه است. در دنياي امـروز كه دانش بشـري به سـرعت در حـال تحـول و دگـرگــوني ميباشد علوم و صنـايع گوناگـون به طور شگفـت انگيزي به رايانه وابستـه است و استفـاده از امكانـات رايانه اي و ارتبـاط از طريق شبـكه هاي رايانه اي، افـق هاي جديـدي در راه آن ها گستـرده است هنـرجويان اين رشته در طي دوران تحصيـل با مبـاني كامپيـوتر، مبـاني برنامه سـازي ، سيستم عـامل نرم افزارهاي كاربردي متداول ( مانند ) ، زبـان هـاي برنامـه سـازي تحـت ويندوز و (مانند ويژوال بيسيك، پاسكال، بيسيك)، بانك هاي اطلاعاتي وبرنامه سازي تجاري با استفاده از نرم افزار ، تجزيه وتحليل وطراحي سيستم هاي كامپيوتري، زبان تخصصي ، آشنايي با اطـلاعات تخصصي رايانه، طراحي مـدارات منطقـي پايه ، سخـت افزار و تكنولوژي رايـانه ، شبكه هاي كامپيوتري و ... آشنا مي شوند.

رشته كاردانش مرتبط بااين رشته عبارت است از:
توليد چند رسانه اي- صفحات وب- برنامه نويسي كامپيوتر- تصويرسازي كامپيوتر

زمينه هاي شغلي رشته مذكور عبارت است از:

توانايي هاي لازم:
دانش آمـوزان علاقه منـد به اين رشته بايد از قدرت تجزيه و تحليل خوبي برخوردار بوده و پايه رياضي و فيزيك قوي داشته باشند. درصورت ادامه تحصيل در رشته كامپيوتر اين رشته داراي چهار گرايش سخت افزار، نرم افزار، IT و علوم كامپيوتر مي باشد.

گرايش سخت افزار: جزء فيزيكي كامپيوتر است وشامل صفحه كليد، صفحه نمايش، چاپگر و ديسكها مي باشد.

گرايش نرم افزار: جزء غيرقابل لمس كامپيوتر است. نرم افزار برنامه ها و داده هايي است كه به كامپيوتر فرمان مي­دهد. معمولاً نرم افزارها سيستمي يا كاربردي مي­باشند.

گرايش IT : فنآوري اطـلاعات يا IT رشتـه اي است كه ديگـر رشتـه هـا را مي تواند پوشش دهد. منتهي از نظر عملياتي يك رشته ميان رشته اي بين كامپيوتر و صنايع برق مي باشد.

علوم كامپيوتر: پل ارتبـاطي دانش كامپيـوتر و دانش رياضي مي باشــد و مهمترين هدف آن دستيابي به بهترين الگوريتم­هاي موجود(روش حل مسئله) در كمترين زمان و با كمترين خطا و بيشترين دقت است. - فعاليت در كارگاه سخت افزار- راهبر سيستمهاي كاربردي كامپيوتر- دستيار توليد كننده سيستم هاي كامپيوتري- نصاب و راهبر سايت كامپيوتري- راهبر روندهاي كنترل فرايندهاي صنعتي- سرپرست راهبري شبكه هاي محلي كامپيوتري

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی